Heta modetrenden: Strumpor i sandaler

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: TT.
Strumpor i sandaler – på väg att bli trendigt.

NYHETER

Jo, det är sant. En av de största modetrenderna just nu är att ha strumpor i sandaler. Våren 2017 väntas trenden slå till med full kraft, enligt Washington Post.

2013 visade en undersökning bland varuhuset Debenhams kunder att den värsta modemissen någon kan göra är att ha strumpor i sandaler.

Nu verkar det dock ha skett en förändring. Ja, till våren 2017 ses det till och med som den stora trenden. Det skriver Washington Post, vars skribent Robin Givhan påpekar att trenden inte nödvändigtvis är hemsk.

”Allt går i cirklar”

På modeveckan i Milano, för att ta ett exempel, gick manliga modeller för både Prada och Versace på catwalken med sandaler och strumpor på sig.

Även om just strumpor i sandaler kanske mest känns igen på pappor på semester är det inget konstigt att det blir trendigt. Det menar Frederik Lentz Andersen, moderedaktör på danska sajten Euroman.

– Oavsett hur dum en trend är, finns det alltid en stor sannolikhet att det är en trend som kommer tillbaka. Allt går i cirklar inom modebranschen, och trender är nästan alltid en reaktion på något, säger han till danska TV2.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN