Emma ger svar på tal – med amningsbild från sitt bröllop

Av: Malin Wigen

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Facebook/Hannah Malhan
Emmas bild tystar kritiker.

Emma Colman, från USA, tog en amningsbild på sitt bröllop som tystar dem som ifrågasätter hennes mammaroll, skriver Huffington Post.

Emma Coleman var 19 år när hon födde sin dotter Catalaya. Hennes unga ålder har gjort att hennes föräldraskap blivit ifrågasatt.

– Folk har lätt för att döma min förmåga som förälder, säger hon till Huffigton Post.

Men med en bild, som togs den 24 september när hon gifte sig med Adrian Hernandez, ger hon svar på tal och visar kritikerna att hon klarar av sin mammaroll. På bilden, som delats på Facebooksidan Breastfeeding Mama Talk, ammar hon sin dotter iförd i sin bröllopsklänning.

"Jag är en ung mamma (19) från Seattle, USA. Den här bilden är från min bröllopsdag och är en av mina favoritbilder från den dagen. Eftersom att jag är ung känner jag verkligen av förväntningarna om att man måste göra rätt för sitt barn. Även på min bröllopsdag hittade jag ett sätt att få det att funka”, står det i inlägget.

”Ett bevis på min kärlek”

I skrivande har stund har bilden, som tagits av fotografen Hannah Malhan, gillats av cirka 13 000 personer och flera hyllar Emma bland kommentarerna.

–  Den här bilden är ett bevis på min kärlek till henne och vad jag är redo att uppoffra för att göra henne glad – även på den dag som är viktig för mig som min bröllopsdag. Bilden visar vilket band jag och min dotter har. Man kan känna min kärlek till henne när man tittar på bilden, säger Emma.

Enligt henne trodde hon inte att hon skulle gifta sig så ung eller skaffa barn innan dess.

– Men jag skulle inte ändra det för något i världen. Jag har en underbar man som älskar och en vacker dotter som betyder allt för oss och vår familj.

Publicerad: