”Börjar bli trevligt att ligga med Lillkexet”

Foto: Hon är 25 år, bor i Stockholm och jobbar som inköpare. Fest- och barliv i all ära, men det saknas en dimension. Fast man kan ju ha kul medan man letar?...
NYHETER

Onsdag 29 november

Isbjörnar på gatorna och envis förkylning är ingen bra kombination. Fryser nästan ihjäl på vägen hem och blir tvungen att dela upp middagsinköpen så att jag kan gå in i flera affärer och tina upp innan jag är hemma.

Det är kallt och ensamt i lägenheten och jag ångrar att jag var så nedlåtande mot jobbkillen förra helgen.

Lite sällskap framför tv:n medan snöblandat regn vräker ner utanför hade oneklingen varit trevligt nu.

Fredag 30 november

Som vanligt ses jag och Lillkexet efter krogen och går hem till mig, och han verkar nöjd med situationen. Det är jag också för det börjar bli rätt trevligt att ligga med honom. Framåt tredje-fjärde gången brukar sex bli riktigt bra. Det negativa är att det ofta är då allt börjar utvecklas åt nåt håll, och det vill jag nog inte att det här ska göra.

Jag vill inte att han hittar någon annan och plötsligt slutar höra av sig, men att ge honom en egen låda i byrån och börja dejta seriöst känns inte heller helt intressant.

Måndag 3 november

Tvingas till min fasa ta mig ner på stan efter jobbet. Det skulle jag aldrig ha gett mig in på för julruschen är inte bara i gång, folk handlar som att det vore den tjugofemte i en månad och inte fanns någon morgondag.

Knappt har man hunnit blåsa ut första adventsljuset förrän alla tydligen måste störta ner till stan och skaffa varenda julklapp.

Själv har jag knappt några pengar kvar så några klappar blir det icke förrän decemberlönen rasslar in. Hur ska jag annars ha råd med mina intressen – rosévin, smink och inträden på diverse klubbar – under december?