Fräcka kuppen: Kyrkan lurades att sälja dildo

NYHETER

Nadia Kamm, 30, hajade till när den lila dildon uppenbarade sig bland kökssakerna i en av Pingstkyrkans second hand-butiker, skriver P4 Blekinge.

– Den var inte så välvårdad den där dildon, den var ganska använd tror jag, säger hon till Aftonbladet.

Det var på tisdagseftermiddagen som Nadia Kamm, 30, var i en av Pingstkyrkans second hand-butiker i Karlskrona. Hon kollade runt i butiken och när hon befanns sig bland kökssakerna såg hon något utöver det vanliga. På hyllan stod en stor lila dildo försedd med en lapp där det stod att den kostade 35 kronor och noteringen "finns fläck”.

– Den var inte så välvårdad den där dildon, den var ganska använd tror jag.

Trots att hon först hajade till fattade hon ganska direkt att det var någon som velat ”skoja till det”.

– Jag tyckte det var lite kul och skickade en bild till mamma och min syster och skrev att ”nu har de gått lite för långt”.

Nadia passade även på att dela med sig av en bild på dildon på sin Facebooksida.

Jag älskar Pingstkyrkans second hand, den har verkligen ALLT!” skriver hon i sitt inlägg.

Vad hon vet hade ingen annan lagt märke till den.

– Det var ganska mycket folk i butiken så det är konstigt att ingen sett eller sagt något. Men de kanske har sett och inte sagt något bara. Jag hade själv ingen tanke om att säga till om den, jag tänkte att den får stå där så andra får skratta också.

”Rätt osmakligt gjort”

Mattias Lundström är verksamhetsledare på Pingstkyrkans Second Hand. Han kände inte till dildon när P4 Blekinge kontaktade honom om den. Men han tror att någon ställt den där för att jävlas.

– Prislappen är en av våra gamla, vi prismärker inte våra varor på det sättet längre. Och dessutom tar vi definitivt inte emot sexleksaker, säger han.

Nu kommer de att slänga den.

– Det hela är rätt osmakligt gjort, säger han till P4 Blekinge.

1 av 2 | Foto: Privat
Nadia.
ARTIKELN HANDLAR OM