Hon lurade till sig sex med 15-årig pojke

avLinda Hjertén

Möttes genom dataspelet World of Warcraft

Lauri Price, 42, mötte 15-åringen genom dataspelet World of Warcraft.

Hon bearbetade pojken genom tusentals mail tills han till slut gick med på att träffa henne.

Nu har hon gripits av polis.

Fyrabarnsmamman Lauri Price.

Lauri Price var en fyrabarnsmamma och lärarinna från Texas som tyckte om att spela onlinespelet World of Warcraft. I september 2008 mötte hon en då 15 år gammal pojke via online-rollspelet, i fantasivärlden Azeroth.

Tusentals mail

De började maila och chatta med varandra och deras samtal blev allt mer intensiva och sexuella.

– Vi har tusentals mail och chattmeddelanden att gå igenom. Hon har varit minst sagt enträgen, säger Matthew Gray på polisens barnporrgrupp i Texas till Huffington Post.

Den 29 december ville Price träffa pojken. Hon flög till Kanada och hans hemstad och lockade ut honom från hans hus. Pojken lämnade en lapp åt sin mamma där han skrev att han rymde med en kvinna han älskade.

Låg på hotell

Hans familj blev skräckslagen. De kontaktade polisen och under två dygn sökte ett stort uppbåd efter pojken. De hittades till slut på ett hotell, 11 mil bort. Det visade sig att de haft sex med varandra.

Eftersom det i Kanada inte är ett brott att ha sex med någon som är 15 år greps Lauri Price först när hon kom hem till Texas, USA.

Hon åtalas nu för två fall av sexuellt utnyttjande av minderårig och riskerar fängelse i så mycket som tio år.

Pojkens mamma säger att hans hjärta är krossat.

– Han trodde att han var kär i henne. Det här handlar om en mycket äldre person som manipulerat en mycket yngre person till att känna saker, säger mamman till The Star.