Elin snart i Sverige

avMarijana Dragic

Firar jul med familjen

1 av 3 | Foto: Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
lämnar lägenheten Elins tvillingsyster Josefin är hemma från London över helgerna. I går åkte hon till Gävle tillsammans med mamma Barbro Holmberg.

Nu återvänder Elin Nordegren till Sverige.

Här väntar mamma Barbro och tvillingsystern Josefin.

I går började de förbereda för julhelgen.

Barbro Holmbergs kalender har varit fullspäckad sedan hon kom hem från USA. Men gårdagens möte på näringsdepartementet var sista jobbåtagandet före jul.

Nu kan landshövdingen fokusera på familjen.

Åt på restaurang

Josefin – som bor i London – är hemma över storhelgerna. I går mötte hon upp modern efter att först ha uträttat lite ärenden på stan. Tillsammans åkte de sedan bil till Barbros nuvarande hemort Gävle. Men innan de begav sig till landshövdingens residens för att sova passade de på att äta på en av stadens restauranger.

Enligt amerikanska uppgifter kommer Elin snart att ansluta.

– Elin planerar att ta med barnen och tillbringa julen med sin familj i Sverige, uppgav en källa tidigare i veckan för Daily news.

De senaste dagarna har Elin Nordegren synts till i Florida tillsammans med barnen – men utan sin vigselring. Brittiska News of the world uppger att hon i alla fall kommer att hålla sig långt borta från otrogne make.

”Vill ha vårdnaden”

– Nu vill hon ha skilsmässa till hundra procent, ensam vårdnad om barnen och hälften av allt han äger. Och hon kommer inte att ändra sig, säger en av Elins nära vänner till tidningen.

Tiger Woods själv har inte synts till sedan skandalen briserade. Enligt Daily Mail har han hållit sig gömd på sin lyxbåt ”Privacy” i North Palm Beach i mer än en vecka. Men inte alla fördömer golfaren.

Tennislegendaren Boris Becker framförde i går sina sympatier till Woods, enligt Daily star:

– Jag vet hur det känns att bli förödmjukad som vänsterprasslare.