2020 – corona-året när konsertsommaren försvann

PODD Med Markus Larsson
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

2020 var sommaren som Håkan Hellström skulle fylla Ullevi fyra gånger, John Legend skulle spela på Gröna Lund och Sweden Rock skulle få besök av både Guns N’ Roses och In Flames. Men, så kom coronaviruset och vände upp och ned på hela världen. Alla stora konserter, festivaler och evenemang har ställts in eller flyttats fram till 2021.

Hur ersätter man en inställd konsertsommar? Är lösningen livesända konserter på nätet eller ett allsångsprogram utan publik? Kommer det någonsin bli som vanligt igen och kommer det finnas en tanke om hur mycket festivaler och konserter påverkar miljön framöver? Det här tar vi upp i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst är Markus Larsson, rockjournalist på Aftonbladet, programledare är Jenny Ågren.
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publisert:

LÄS VIDARE