Så har vårt drickande förändrats av corona

PODD Experten om våra nya alkoholvanor
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publicerad 2020-07-21

Under sommaren när vi är lediga brukar vi dricka mer alkohol. Men hur påverkar pandemin våra dryckesvanor? Nya siffror från Systembolaget visar att vi köpt mer alkohol mellan april och juni, men betyder det att vi dricker mer egentligen? Kommer det förändrade läget i Sverige påverka vårt drickande under sommaren? Går det att redan nu se hur krisen påverkat sättet vi konsumerar alkohol på? Det försöker vi reda ut i det här avsnittet av Aftonbladet Daily. Gäst är Sven Andréasson, alkoholläkare på Karolinska Institutet. Programledare är Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

LÄS VIDARE