Dödades av tåget under fotografering

Foto: Privat/Google Maps: Navasota/Montage
Fredzania träffades av tåget under en fotosession.
NYHETER

Fotograferingen slutade i tragedi. Bilderna skulle vara början på gravida Fredzania Thompsons modellkarriär. Istället dödades hon av tåget, skriver Buzzfeed.

Fredzania “Zanie” Thompson, 19, från Navasota i USA hade tagit paus från skolan för att satsa på sin modellkarriär. Förra fredagen deltog hon i en fotografering som var tänkt att bli hennes språngbräda in i branschen. Istället gick allting fel.

Såg inte det andra tåget

Fotograferingen var tänkt att utföras mellan två järnvägsspår. Fotografen hann dock bara ta några bilder innan varnande tågvisslor plötsligt hördes. Fredzania klev bort från det ena spåret och upp på det andra. Vad hon inte insåg var att det kom ett tåg från det andra hållet också. När tågen möttes träffades hon av det ena. Hon fördes till sjukhuset men avled på vägen dit.

– Baserat på vittnesmål tror vi att hon inte såg det annalkande tåget, säger Navasotas assisterande kommunchef Shawn Myatt till Buzzfeed.

Väntade barn

Fredzania skulle ha fyllt 20 i måndags och väntade barn tillsammans med sin fästman. I gymnasiet tilldelades hon flera idrotts-stipendier men modelldrömmen var alltid starkast. Det var därför hon hade valt att pausa sin utbildning på Blinn College i staden Bryan.

– Modellyrket var alltid hennes största intresse. Det var definitivt det hon ville göra. Hon började modella dagen då hon dog, säger hennes mamma Hakamie Stevenson till The Eagle.

Fredzania begravdes i lördags på Oaklands kyrkogård efter en ceremoni i hemstaden Navasota.

Foto: Alondra Gonzalez/Facebook
Ett minnesaltare har byggt nära platsen där Fredzania dog.
ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Olyckor