Här testar Bill, 62, VR-glasögon för första gången

1 av 3
NYHETER

När Bill Svenningsson, 62, i Göteborg skulle testa ett par VR-glasögon för första gången krockade den virtuella världen med verkligheten. Bokstavligen.

– Man har ingen kontroll, jag fick panik, säger Bill Svenningsson.

Bill Svenningsson testade VR-glasögonen under uppesittarkvällen med släkt och vänner och han var allt annat än beredd på att den virtuella världen skulle ta honom under vattenytan, bland hajar.

– Det är så verkligt. Hajen attackerar och biter hål på buren. Man har ingen kontroll och jag får panik och tror att jag kan slå bort den. När jag sparkar på den gör jag en piruett rätt in i julgranen som går sönder och jag får granbarr ända in i kalsongerna, berättar Bill.

Delades på Facebook

Bill Svenningsson var en aning förvånad när han ramlade omkull i vardagsrummet – och kanske framför allt över att händelsen fastnade på film.

– Ungarna tyckte att det var fantastiskt roligt och lade upp filmen på någonting som heter Unilad. Efter en vecka hade den setts 1,7 miljoner gånger och fått positiva kommentarer från hela världen.

”Kommer testa igen”

Vurpan har inte skrämt Bill från att testa igen, snarare tvärtom.

– Det var bland det roligaste jag har gjort. Jag ska definitivt träna. Jag har pratat här med mina kollegor och antingen ska vi köpa ett par eller så ska vi låna. Det var det roligaste jag har varit med om.