Rebecka blev otålig – förstörde sambons frieri

1 av 3 | Foto: Privat
Rebecka Bohlin sabbade sambons frieri.

avJonna Claesson

NYHETER

Rebecka Bohlin, 20, har väntat på att hennes kille Jesper ska fria till henne i över ett år. I onsdags fick hon nog och påpekade sin längtan. Det hon inte visste var att hon sabbade hans frieri-planer.

Rebecka, 20, och Jesper, 21, har varit tillsammans i tre år och en förlovning har länge varit på tal. Däremot har det inte hänt någonting. I onsdags fick Rebecka nog, vilket Nyheter 24 var först med att berätta.

När Jesper hämtade upp henne utanför skolan sa hon att det var på tiden att förlova sig.

– Vi har känt varandra i fyra år och varit tillsammans i tre, jag sa att det fan var dags att vi förlovade oss nu.

Jesper skrattade. Sedan blev det tyst. Ingen sa någonting under hela bilresan.

”Jag fick panik”

– Vi åkte och köpte mat på McDonalds men det var tyst hela tiden. Jag fick panik och tänkte att jag hade skrämt i väg honom. Det var tusen tankar i mitt huvud. ”Nu kommer jag få flytta ut och vad ska vi göra med katterna”, säger hon och skrattar.

Men vad hon inte visste var att Jesper låg ett steg före i planeringen.

Jesper gav henne påsen från Mcdonalds och Rebecka började plocka fram sin måltid och får syn på en liten svart påse. I påsen låg en ring, exakt den hon hade tittat på tidigare.

– Jag hängde inte med alls. Jag tänkte att jag hade fått fel mat från McDonalds. Men sedan förstod jag. Jag sa ja direkt och sedan grät vi och kramades.

”Förstörde min pojkväns frieri”

Saken var den att Jesper egentligen hade planerat ett helt annat frieri. Planen var att hänga ringen runt den ena katten och en lapp på den andra.

– Jag förstörde alltså min killes frieri. Det hade ju varit så gulligt men det här blev bra ändå. Om inte är det en historia vi kan berätta för våra barn och barnbarn.

Rebecka delade med sig av händelseförloppet i en Facebookgrupp och fick glada tillrop och gratulationer.

– Det blev en väldig uppståndelse. Folk skrev typ ”Goals” och att de ville ha min pojkvän. Jag fick till och med gratulationer på Ica här där jag bor, de hade också sett det på Facebook.

ARTIKELN HANDLAR OM

Frierier

McDonalds

Ica