"Svennis har en ny kvinna"

NYHETER

Rykten i engelsk press om en ny otrohetsaffär

LONDON

Sven-Göran Eriksson, 56, är i blåsväder igen.

Engelsk press spekulerar i dag vilt om en ny otrohetsaffär, den här gången med en "brunett anställd på det engelska fotbollsförbundet".

Foto: I blåsväder Enligt engelska tidningar är förhållandet mellan Sven-Göran Eriksson och Nancy Dell ´Olio i allvarlig gungning.

Dagens upplagor av Daily Mirror, Daily Express, The Times, The Sun, Daily Mail och Daily Star

rapporterar samtliga om en "hjärtbruten" Nancy Dell´Olio, som hastigt flugit hem från sin semester i Rom för att träffa Svennis i London i dag.

Nancy, 45, sägs vara rasande och förtvivlad över de nya ryktena om sambons kärleksäventyr bakom hennes rygg.

Enligt en Daily Mail hörde en av hennes vänner när hon skrek i telefonen:

"Om detta är sant ska jag döda dig!" .

Kopplat in advokater

Samtidigt säger en källa till Mirror att Svennis ringt henne och förklarat allt allt är lögner och påhitt.

Enligt agenten Athole Still har den svenske stortränaren kopplat in advokater för att gå igenom allt vad som sägs om den påstådda affären i tidningarna.

Det är i så fall ett nytt sätt för Svennis att handskas med rykten av den här typen.

Tidigare har han ryckt på axlarna och sagt att "de får skriva vad de vill, jag bryr mig inte längre", men den här gången tänker han uppenbarligen göra en kraftfull markering.

Engelsk press älskar dock att gräva i Svennis privatliv, precis som fallet är med superstjärnan David Beckham. De två jämförs i Daily Star och kallas "Goldenballs" och "Swollenballs". Den sistnämnde är Eriksson.

Att Eriksson har flera bollar i luften samtidigt tycks stå klart, enligt Daily Mail.

Före detta modell

De namnger Svennis hemliga kärlek som den 38-åriga Faria Alam, en sekreterare på det engelska fotbollsförbundets kontor.

Faria Alam är en före detta modell, "mycket lik Nancy men sju år yngre", som enligt Daily Mail har haft en hemlig affär med Svennis i flera månader.

När Svennis har ringt henne på kontoret sägs hon ha hållit upp telefonen så att hennes arbetskamrater kunnat höra att det verkligen var han.

Letar lägenhet

Enligt flera av dagens tidningar är nu förhållandet mellan Svennis och Nancy i allvarlig gungning. Eriksson påstås ha föreslagit en paus i förhållandet, men Nancy har vägrat. Det sägs också att Svennis letar en egen lägenhet att hyra i London.

Peter Wennman