Julens matfest!

Nu är det advent och julen närmar sig med stormsteg – och ett nytt nummer av Paolos mat är här.

Paolo Roberto är din guide till den lättlagade maten. Hans filosofi är att laga nyttig och god mat, som också barnen äter, utan att det är krångligt.

Här ger han dig sina bästa recept med lättlagad, god och nyttig mat för hela december.

– Mina recept är kryddade med en stor portion napolitansk passion, men okomplicerade att laga. Jag vill hjälpa läsarna med snabba och enkla recept som gör matlagningen till ett nöje istället för ett gissel.

Vardagsrecepten tar 15–30 minuter. På helgerna, däremot, när hela familjen kan vara samlad i köket, får matlagningen gärna ta längre tid, säger Paolo Roberto.

I det nya numret bjuder Paolo på ljuvligt italienskt julgodis, lär dig göra struffoli steg för steg. Han delar med sig av favoritrecepten på klassiska julrätter. Vill du verkligen imponera på gästerna bjuder du på tempura, halstrad tonfisk eller grillade pilgrimsmusslor, recepten kommer från en av Bangkoks flottaste restauranger. Och mycket mer!

Smarta träningstips

Paolo Roberto brinner inte bara för mat, utan även för hur man på ett enkelt sätt får in träning i vardagen. Den här gången visar Paolo hur du tränar statiskt.

– Statisk träning är viktigt för att förebygga skador och stärka kroppen, säger Paolo Roberto.

Paolos mat finns i butik från 29 november–5 december.

Aftonbladet