Nyheter

Så fina var deras klänningar

NYHETER

Modeexperten: ”Bättre kan du, Madde!”

Blommiga mönster, våriga pasteller och härliga hattar.

Aftonbladets modeexpert Nina Johansson betygsätter klänningarna från dagens lysning.

Drottning Silvia:

Drottningen gör sällan några snedsteg klädmässigt – inte heller denna gång. Lime-färgen är klockren denna säsong även om jag tycker att modellen på dräkten är lite väl torr och tråkig. Dräkter överlag är ju svåra att få "festliga" men det funkar naturligtvis väl för en lysning.

Plus: Betyg: 3 av 5 plus

Prinsessan Madeleine:

Jag är tyvärr inte överförtjust i den här klänningen. Den sitter inte så perfekt som man skulle önska. Färgen är underbar och passar Madeleines egna toner perfekt och jag gillar designdetaljerna vid höftpartiet men själva kjoldelen sitter liksom slarvigt. Bättre kan du!

Plus: Betyg: 3 av 5 plus

Kronprinsessan Victoria:

Wow! Så otroligt söt sommarklänning. Victoria gör verkligen rätt klädval både rent trendmässigt och för tillfället passande modell. Spets och draperingar kommer vi se mycket av i sommar och pastell är också en trendstark färg just nu. Dessutom matchar hon väl både med skor, väska och make. Även Daniel har samma ton på slipsen. Proffsigt!

Plus: Betyg: 5 av 5 plus

Sofia Hellqvist:

Väldigt tjusig klänning och blommigt print hör verkligen hemma sommaren 2013 rent trendmässigt. Modellen i sig är modern men ändå stilren och enkel nog att funka på slottet. Hade önskat att hon matchade skorna i samma färg som klänningen för en extra snygg touch.

Plus: Betyg: 4 av 5 plus

Eva O'Neill, Chris O'Neills mamma:

Cool dam! Älskar hatten, den skapar verkligen en effekt utan att vara FÖR mycket - snyggt att det är så välmatchat i färgtonen. Klänningen är väldigt vacker med ett underbart print. På något sätt både kungligt elegant men samtidigt också väldigt kaxigt på något vis. Härligt att se.

Plus: Betyg: 4 av 5 plus

Aftonbladet

ANNONS

Hos Cellbes hittar du trendsäkert mode i alla storlekar! Fynda bland nyinkomna produkter och aktuella kampanjer.

Extern länk från Cellbes

Till Cellbes

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter