Daniel hittade nålar i barnsnacksen: ”Blir förbannad”

1 av 4
NYHETER

Daniel Orshammar köpte barnsnacks för att överraska sina barn – men påsen var full med sylvassa nålar.

Nu misstänker han att någon öppnat påsen och stoppat in dem.

– Man blir förbannad alltså, säger han till Aftonbladet.

Det var på lördagen som Daniel Orshammar, från Varberg, besökte en Willysbutik i Varberg för att handla snacks till barn. På barnhyllan tog han en påse snacks för att överraska barnen, men det föll bitar ur påsen så då tog han en ny – en påse han trodde var hel och fräsch.

Men väl hemma hittade han fem eller sex nålar instoppade i paketet.

– Jag såg de här röda, blåa och gröna hattarna på nålarna och då förstod jag vad det var, säger han till Aftonbladet Morgon och tillägger att han ”först inte fattade vad det var”.

”Blir förbannad”

Daniel Orshammar upptäckte sedan att påsen hade ett litet hål i toppen.

Nu misstänker han att någon stoppat i nålarna med flit.

– Allt står inte riktigt till, jag tänker att det är ett pulver som gör sådant här.

– Man blir förbannad alltså, säger han.

Willys: Tar det seriöst

Hallands Nyheter som var först med att rapportera om händelsen har varit i kontakt med Johanna Eurén, kommunikationsansvarig på Axfoodkoncernen där Willys ingår, som ser allvarligt på händelsen.

– Som de har uppfattat det så är det ett uppenbart sabotage. Någon har petat in nålar från utsidan. De har kollat igenom alla andra paket utan att hitta något. Det arbetet kommer att fortsätta i morgon, säger hon till tidningen på söndagen.

Willys kommer att polisanmäla händelsen.

Daniel Orshammar kommer inte sluta handla barnprodukter på Willys, men han poängterar att han från och med nu kommer vara extra försiktig.

– Det här har inget med Willys att göra utan det kan hända var som helst, men jag kommer ha extra ögon på barnmaten framöver, säger han till Aftonbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Willys

Varberg