Rent och funktionellt hos Gladiator-Amber

Foto: Tvättmaskinen viktigast Hemma hos Elin Sundell, ”Amber” i tv-programmet ”Gladiatorerna”, är tvättmaskinen badrummets viktigaste maskin.
NYHETER

Hem & Trädgård har tjuvkikat i kändisarnas mest privata rum. Så här ser badrummen ut hos "Gladiator-Amber", inredaren Tom Bertling och Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson.

Foto: Stämningsfullt Prylarna i badrummet är få, men de som finns skapar myskänsla.

Elin Sundell var på lägenhetsvisning.

När hon såg badrummet bestämde hon sig för att köpa.

- Folk säger att köket är viktigast men i så fall kommer badrummet på delad förstaplats, säger hon.

Hon har gått på Handelshögskolan i Stockholm och driver ett eget företag där hon lär kunderna allt om kost och träning. Men framför allt är Elin Sundell känd som Amber i "Gladiatorerna" i TV4. Numera syns hon i programmet "Forma kroppen" i samma kanal.

Tvättmaskinen viktig

Eftersom Elin Sundell gillar att röra på sig växer tvätthögen med svettiga träningskläder snabbt. Därför finns hemmets viktigaste - och lite oväntat också hemmets snyggaste - teknikapparat i badrummet.

- Nog är tvättmaskinen snygg? Lyssna på det här, säger Elin Sundell och vrider på maskinens hightech-reglage så att det låter som någon knappar på en stereo.

För henne är badrummet viktigt även av andra orsaker.

- Det är ju här man rår om sig själv. Och det här badrummet gillar jag verkligen. En stor spegel, stora skåp, rejäl tvättbänk, upphöjt badkar som gör det lätt att städa, golvvärme"

Få prylar

Elin Sundell har gett badrummet sin personliga touch med hjälp av förvaringskorgar, tända ljus och en plafond i taket med dimmerfunktion.

- Jag har inte så mycket prylar härinne. Tvärtom gillar jag att ha det ganska rent, förklarar hon.

Elin Sundell har en mycket kär familjemedlem som brukar få vara med och bada. Han är grön, i plast och saknar namn. Men grodan är å andra sidan snyggare än vilken badanka som helst.

Bäst med mitt badrum

Fakta/Elin Sundell

Andreas Utterström

ARTIKELN HANDLAR OM

Inredning