Singel-Peter: Nästa fest, nästa ligg, nästa hejdå

NYHETER

S?tockholm är inte gjort för love-making.

Hon säger så, en tjej jag känner, när vi ses på Riche. Hon menar att tempot är för högt. Träffar man någon stannar man aldrig upp, det är hela tiden nästa grej. Nästa fest, nästa ligg, nästa hejdå, sökandet efter nåt bättre.

Jag ska se det som råd. Hon har stannat upp. Hon tänkte ”vad håller jag på med” och bad honom stanna när han var på väg ut och hon låg kvar i sängen. Han blev kvar. Nu är de gifta, bor i hus och har en liten son. Världens bästa liv. Tänk om hon låtit honom gå. Några sekunder mellan familjelycka och singelkarusellen. Nästa fest, nästa ligg, nästa hejdå.

På vägen hem tänker jag på en tjej jag skulle stanna hos any day. Men först måste jag ju innanför hennes dörr. Tyvärr verkar den låst. Med dubbla lås.

När jag lagt mig ringer S för att säga godnatt. Vi har inte setts sen nyår. Det är ett roligt samtal. Vi pratar över en timme.

Du är väldigt charmig, det vet du va, säger hon. Jag säger att det var det snällaste någon sagt till mig på länge. Det tror hon inte på. Jag säger att hon får tro som hon vill.

Jag somnar gladare än på länge. Jag är charmig.

Singel-Hanna: Kände mig som fjorton igen