Tack för att du valde att läsa oss

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2011-01-04

Klicka på bilden för en större version.

Sveriges största tidning, Sveriges största sajt.

Och helt ledande i mobilen, Ipad och webb-tv.

Hur blev det egentligen så?

Svaret är enkelt: genom att vi är nyhetsledande.

2010 var ett år med historiska nyhetshändelser – men även ett historiskt år för oss på Aftonbladet. Det började med den tragiska jordbävningen i Haiti, med över 200?000 dödsoffer. Med tre reportrar och två fotografer på plats – som rapporterade dygnet runt för tidning, webb och webb-tv – var vi ledande med vår bevakning. Tillsammans med ­Läkare utan gränser startade vi ”En timme för Haiti” där ni läsare samlade in miljoner till räddningsarbetet.

Leder nyhetsbevakningen

Så starkt har nyhetsarbetet sedan fortsatt genom årets fruktansvärda, tragiska, oväntade och – i några fall – underbara nyhetshändelser. Vi har lett bevakningen av politiken och valrörelsen, av askmolnet som lamslog Europa, det kungliga bröllopet, Mona Sahlins avgång, Social­demokraternas kris, laserskytten i Malmö och sen – när vi trodde det var slut– självmordsattentatet mitt i Stockholm i julruschen.

När det inte varit stora händelser har vi själva satt dagordningen med egna avslöjanden: Wikileaks-dokumenten under hösten, Littorin-affären i somras och nu senast hur S-profiler lät sig köpas för att förflytta partiet högerut. För att bara nämna några.

Satsar mer

Vårt nyhetslöfte till dig är därför att fortsätta så – men att försöka göra det ännu lite bättre.

Vi ska satsa ännu mer på att granska och avslöja. Vi ska ta nya djärva grepp för att alltid vara den främsta nyhetskällan vid stora nyhetshändelser – i Sverige och i världen.

Vi kommer att utveckla liverapporteringen på nätet.

Men vi klarar det inte själva.

För att lyckas måste vi få veta vad ni 2,6 miljoner dagliga läsare tycker.

Mejla och säg hur du tycker vi ska bli bättre!