God morgon! Det här hände medan du sov

avJenny Rydberg

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

USA redo för nya samtal med Nordkorea

USA är redo att omedelbart börja samtala med Nordkorea, med mål att Nordkorea ska vara helt kärnvapenfritt i januari 2021. Det säger USA:s utrikesminister Mike Pompeo.

Läs hela artikeln

Löfvens taktikspel för att få talmansposten

Stefan Löfven spelar ett högt spel kring talmannen – med målet att skaka om Alliansen. Socialdemokraterna vill se en kompromisskandidat från ett annat parti, men planerar i största hemlighet även för en S-talman. De egna ledamöterna uppmanas i sms och mejl till tystnad, erfar Aftonbladet.

Läs hela artikeln

Dödsskjutning av demonstrant i Gaza

En palestinsk tonåring har skjutits till döds av israeliska soldater vid sammandrabbningar i södra Gaza, enligt områdets sjukvårdsmyndighet. Händelsen har inte bekräftats av Israel.

Läs hela artikeln

Nu avslöjar hon intima detaljen

Nu talar Cher ut om sina många stjärnor till pojkvänner och makar. Den ene ”Top gun”-skådespelaren var bäst i sängen, den andre en hejare på hångel. En rockstjärna är hon fortfarande ”galen i” och en filmbolagspamp höll henne från ”gatan”.

Läs hela artikeln
Hård kritik från läkare mot Kanal 5 och ”Sofias änglar”
Kishti Tomita har återförenats med ex-maken

Uppgifter: Det skrek Ronaldo till domaren

Cristiano Ronaldo debuterade i Champions League för Juventus i kväll. Det blev ingen rolig debut. Portugisen fick rött kort borta mot Valencia och enligt Football Italia grät han när han lämnade planen.
– Jag har inte gjort någonting, uppges Ronaldo ha skrikit till domarna.

Läs hela artikeln
Förre AIK-stjärnan åtalad för grovt mutbrott – fick en miljon för Isak-affären
Chockförlust för Manchester city i Champions League

Någon stjäl från sonens grav – vädjar till tjuven

När Therese Bergquist skulle sälja sin dotters kläder som hon vuxit ur var det en person som hörde av sig som fick Therese att känna obehag. Nu vill hon varna andra.
– Jag fick fruktansvärt ont i magen, säger Therese.

Läs hela artikeln

Bankdirektörernas fiffel måste stoppas

INGVAR PERSSON: ”Tio år efter konkursen i Lehman Brothers, fyra år efter de läckta dokumenten från Luxemburg och två år efter att Panama-pappren skakat världen fortsätter skandalerna att radas upp. Anställda i stora banker bedriver spekulation med orimliga risker, de hjälper förmögna kunder att slippa undan skatt och de tvättar svarta pengar vita.”

Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!