Här kan du se ditt ex bli uppäten av en björn

avMalin Wigen

Är du bitter på ditt ex och vill ha hjälp med att få ett avslut? Då kan detta vara något för dig. Ett naturreservat erbjuder sig att mata sina björnar med en lax – som är döpt efter din före detta partner.

För många är alla hjärtans dag en dag i romantikens tecken medan andra bara blir påminda om personen som en gång krossade deras hjärta.

Tillhör du den sistnämnda kategorin så finns det ett erbjudande som kanske kan göra att allt känns lite bättre. I Oregon i USA finns nämligen ett naturreservat som kan hjälpa dig att få revansch på ditt ex.

Låt våra 500 kilo tunga björnar kalasa på ditt ex”, lyder deras erbjudande i ett inlägg på Facebook.

Foto: Colourbox
Se ditt ex bli uppäten.

För cirka 186 kronor kan du döpa en lax efter ditt ex. Laxen kommer sedan att bli mat till de två björnarna Kodi och Yak som bor i reservatet.

Du får även ett certifikat och bilder på björnarna ”när de förgör din lax” för pengarna.

De flesta gillar det lite speciella erbjudandet. En person tycker att det är ett bra sätt att hjälpa djuren på, samt att det kan hjälpa en att komma över sitt ex. Men erbjudandet har också dissats.

Det är både ett patetiskt och löjligt sätt att få donationer på och för att ta itu med negativa känslor gällande en person i ens liv”‚ skriver en av kritikerna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Björnar

Oregon

Laxar

USA