Här får han en stor check – för liten vinst

Foto: Privat
Storvinsten – på hela en dollar.

avNicole Gustafsson

NYHETER

Vem har sagt att det är storleken på vinsten som räknas? Är man en vinnare så förtjänar man att bli behandlad som en – trots att den bara var på en dollar.

Är man en vinnare så är man. Det tycker i alla fall amerikanen Tyler Heep från Iowa i USA. När Tyler spelat på lotto och vunnit ville han nämligen att alla i hans omgivning skulle se det, något som Daily Mail skrivit om.

Den glade vinnaren ville ha en stor check utdelad till sig under en ceremoni, såsom de som blir miljonärer brukar få. Att Tyler vunnit en mer blygsam summa, närmre bestämt enbart en dollar, tyckte han inte spelade någon roll.

– Jag sa till dem att jag ville ha en stor check utdelad till mig under en ceremoni. Jag tänkte att de skulle säga nej, men det var värt en chansning och alla tyckte det var roligt. Jag är förvånad att ingen annan har gjort så, skriver Tyler på sin Facebook-sida.

1 av 2 | Foto: Privat
Den glade vinnaren kammade hem 1 dollar.

Blev behandlad som en miljonär

De som jobbade på Iowas lotteri där Tyler vunnit hade inte mer val än att göra som vinnaren önskade sig.

– De behandlade mig som att blivit miljonär, säger Tyler till NBC 13 News.

När Tyler fick sin enorma check med den lilla summan passade han även på att ta en riktig ”vinnarbild”. Bilden har Tyler fått inramad så han kan stoltsera med den hemma på väggen.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Lotto

Spel