Innelistan

1. Sissela Kyle

NYHETER

Hon är sanslöst rolig, full av självdistans och har gjort sig känd som bitsk och rappkäftad. Räkna med glada miner när Kyle gästar gungkungen Berghagen på Skansen på tisdag.

2. Bodil Malmsten

Bodil Malmsten är en av få svenska författare som kan skriva pretentiöst utan att vara irriterande. Räkna med klokheter när hon sommarpratar i P1 på söndag.

3. Lasse Berghagen

Teddybjörnen Berghagen har efter succén med Wyclef Jean nya höjdargäster i form av veckans innelist-etta Sissela Kyle och Loa Falkman, Lisa Nilsson och trendiga dansbandet Barbados.

4. Christer Björkman

Se Björkman, Richard Herrey, Charlotte Nilsson, Barbados-Magnus och Nanne Grönvall sjunga klassiska schlagers i Den Stora Schlagerfesten i Eskilstuna på torsdag.

5. Jade Ell

Som en softjazzig Robyn pratsjöng Jade in sin singel Shallow World på P3:s spellistor. På onsdag spelar hon på Villa Alskog på Gotland.

6. Per Gessle

Gessle är inte bara musikmotor i Roxette utan också krogägare. Leif’s Lounge röjer värst på Tylösand och är karlns största hit sedan Must have been love toppade listorna 1990.

7. Alcazar-Tess

Discogruppen Alcazar är sjungglad och hyperenergisk. Se karismatiska discosnäckan Tess, ständigt glade Andreas och råstylish Annikafiore på gayfestivalen i Göteborg ikväll.

8. Liza Marklund

Det börjar bli lite tjatigt att propagera för Marklunds deckarhistoria Prime Time vecka efter vecka, men har du inte läst den är så gör det! Den är både klok och spännande och lättläst.

9. Bengt Alsterlind

’’Häj och välkåmna till Hajk. Idag ska vi prata om hur å varför än tjäj fungärar.’’ När barndomens favoritprogram går i repris är inte ett sjuttiotalsöga torrt. Kanal 1 torsdagar 19.00.

10. Tilde Björfors

Tilde har regisserat Petters och Bounces gemensamma turné. Dessutom är hon direktör för Cirkus Cirkör som spelar Romeo och Julia med Dramaten-skådisar på Elverket från och med igår.

Utelistan