Det känns bra att slippa den här skiten

NYHETER

Läs chattet med Morgan

I Fame Factorys första veckofinal var Morgan en av de två som fick lämna Fame Factory. I dag chattade han med aftonbladet.se:s läsare och avslöjade bland annat att han tyckte att det var skönt att lämna programmet och tävlingen.

Foto: Morgan.

Morgan säger: Hej, nu är jag här.

Lojjsan säger: hej mårgan hur känns det att åka ut första veckan?

Morgan säger: Det känns jättebra. Det känns bra att slippa den här skiten.

LoLo säger: Hur kändes det att se sig själv på tv igår? Var du nöjd med uppträndandet?

Morgan säger: Jag har inte sett hela veckan alls. Men jag vet att jag är jättemissnöjd med uppträdandet, för det minns jag att jag var då. Men jag har inte sett det än.

finkel säger: Tycker du det var en rättvis Jury?

Morgan säger: Jag vet inte. Jag tycker det är jättefel att Simon åkte ut. Han är en av de duktigaste. För min del så tycker jag att det var rättvist, man måste gör jättebra ifrån sig för att komma vidare.

jt säger: tycker du fame factory e skit?

Morgan säger: Jag såg ingenting av förra säsongen... Men det är ju verkligen inte min grej. Det är så mycket man inte ser på tv:n som finns, mycket skit. På tv är det så glamouröst.

Woppsie säger: Hallå morgan! Hur hård är egentligen skolan? Och vad hade du velat satsa mest på?

Morgan säger: Skolan är jättehård. Allting ville jag satsa på. Det som jag skulle vilja göra som jag inte fick var egna låtar, det ville jag satsa på.

Miss K säger: vad är det sämsta med skolan?

Morgan säger: Det sämsta var nog Strix och Bert. Strix gjorde så mycket vinklingar, de var jätteelaka mot vissa personer. Som t.ex. med Johan igår. De hade lovat att inte ta upp det, men så gjorde de det i alla fall.

Louise säger: vad var d roligaste som hände där?

Morgan säger: Det var jättemycket roligt som hände, men det visades inte på tv. Första workshopen, där hände det jättemycket kul. Men det hade de inte med alls i tv.

Beccy Älskar Morgan säger: vem var den du hann lära känna bäst av eleverna på skolan?

Morgan säger: Från början var det David och många som åkte ut som Bruno och Katja. Men sen var det dem jag bodde med, Johan Sofie och Dajana.

karola säger: varför söka om man inte vill satsa helhjärtat? Eller missförstår jag dig?

Morgan säger: Det är faktiskt så, men jag sökte ju inte på samma sätt. Jag halkade in på ett bananskal. Det var inte jag som skulle söka egentligen...

Molgan säger: ska du fortfarande satsa på yrket?

Morgan säger: Jag vet inte. Det känns inte som artist är min grej. Jag vill koncentrera mig på låtskrivarbiten egentligen, för det är det jag tycker är roligast.

LoLo säger: Om du skulle gå chansen att "komma tillbaka" till fame factory som tjejerna förra säsongen, skulle du tacka ja till det?

Morgan säger: Vilken bra fråga. Det jag vill göra är att komma dit och inte vara förkyld och köra en egen låt, att visa sitt rätta jag.

Annica säger: vad tyckte du om bert?

Morgan säger: Bert är egentligen lite snällare än han framställs i tv. Men min åsikt är att han är lite FÖR ärlig, man behöver inte vara så klumpig när man ger negativ kritik.

*Jag* säger: Vem skulle söka då?

Morgan säger: Det var min brorsa som skulle sjunga en Rammstein-låt och jag skulle kompa honom...

Veronika säger: Har du flickvän?

Morgan säger: Nej, det har jag inte.

Ylva säger: Vad ska du göra nu för ngt?

Morgan säger: Jag pluggar vidare på skolan jag gick innan jag kom till Fame Factory. Folkhögskolan i Karlskoga, studiomusikerlinjen med gitarren som huvudinstrument.

*Jag* säger: Veckofinalen igår var väl längesen, är det mycke eftersänt?

Morgan säger: Det är lite mer än tre veckor efter.

jallajalla säger: Blev inga kära i varandra och såå

Morgan säger: Jo, det var väldigt mycket sånt, men det är inget jag får säga. Och det kommer inte fram i tv. Det var mycket intriger....

johanna. säger: vad lyssnar du på för musik`?

Morgan säger: Det är väldigt mycket, men mina största idoler är Nirvana och speciellt Kurt Cobain. Andra faavoriter är Silverchair och Muse. Ganska mycket grunge. Och så Rage against the machine.

Johanna säger: Vems uppträdande igår tyckte du var bäst?

Morgan säger: Jag har inte sett det på tv, men när jag var där så tror jag att det var Jerker. Det kändes som att han var bäst.

lova säger: Vad tyckte din bror om att du kom till Fame Factory och inte han?

Morgan säger: Jag tror att han var gladast av alla. För han hade tänkt skämta med dem bara... Så då tyckte han att det blev ännu roligare.

LoLo säger: Hur kändes det att få veta att Bert och juryn valde att sätta de som var "på gränsen" emot varandra i veckofinalen?

Morgan säger: Vi visste ju inte om det, det som sägs på tv. Men jag anade det, det var rätt uppenbart att de gjorde så. Jag förstår ju hur de tänker. Men ändå är det ju dem som behöver skolan mest... Jag tyckte att det var lite fel.

fialotta säger: blev du kär i nån då? ;)

Morgan säger: Nej. De är inte riktigt mina typer.

Mimmi säger: Om det är tre veckor sen så är det ju många som lämnat skolan. Hur hålls hemligt med så mycket folk i publiken?

Morgan säger: Jag vet inte, jag tror inte att det hålls så hemligt. Jag vet t.ex. att det sprids på nätet att folk skriver vilka som åker ut.

Virvla säger: Vad skriver du för slag musik? Är det åt Nirvanahållet?

Morgan säger: Ja, det är det verkligen.

Veronika säger: Går det att få kontakt med dig på något sätt? Typ mail, lunar eller något?

Morgan säger: Ja, det går det. På lunar har jag nick shipsnacker och så har jag vanlig mail [email protected]

nonkonformist säger: kommer du att se någonting alls på tv eller undviker du det?

Morgan säger: Jag kommer att se allting i efterhand, det är klart att jag kommer att följa det. Jag har inte försökt undvika det, jag har bara inte kanalen...

micke säger: vem tycker du ska vinna ff?

Morgan säger: Det är skillnad på att tycka och tro. Den jag tycker är bäst, som sjunger bäst, är Peter. Men så vet jag inte om han behöver vinsten lika mycket som någon annan. David tycker jag ska vinna, han behöver det mer än de som redan har en karriär. Han är en härlig kille också.

Morgan säger:Tack för att ni tog er tid för att chatta. Kul att vara med, vi får se om ni får se mig igen.