Singel Peter: ”Hans flickvän tafsade på alla”

NYHETER

Äh va fan man var ju nykter i morse, men nu börjar det ordna upp sig.

Det är midsommarafton och vi är två kompisar som delar en liten stuga utanför slottet i Skåne där vi är på bröllopsfest. Han väcker mig med Sällskapsresan-temat som han har som ljudfil i mobilen. Vi ligger i våra sängar och skrattar, åt Sven Melanders klassiska replik, och åt allt weird som hände på förfesten i går som var nån slags VM i snaps. Tjejen med pojkvän som tafsade på alla, dj:n från Vegas som var nära att pissa i garderoben, och att jag kanske var lite för het på en av brudens kompisar. Hånglade jag? Ingen av oss minns.

Sen blir det allvar. Han säger att jag borde läsa The Game, raggningsboken. Det var så han kom tillbaka efter att ha blivit dumpad av vad han trodde var the real thing. Efter att ha suttit inne ett par veckor och dämpat sin ångest med en massa avsnitt av Scrubs tog han sig ut och träffade sin nuvarande tjej genom att, enligt boken, vara skittrevlig mot hennes kompis och nästan inte ägna henne någon uppmärksamhet alls.

Vi öppnar en flaska champagne och kör Sällskapsresan-temat ännu en gång. Nu vet du, säger min kompis. Nu vet du hur du ska göra.

Ut och jobba.

Imorgon: Vad ska hon bo så långt bort för?

Singel-Hanna: ”Jag gick hem med hans kollega”