– Jag går på gayhak

NYHETER

Josefin Crafoord, 32, programledare för ”Paradise hotel” i TV 4

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

Foto: Programledaren Josefin Crafoord, 32, dricker vin till efterrätt innan hon går till ett gayigt ställe för att dansa.

S Först vill jag gå till Pet Sounds bar och där vill jag äta lite mat, kanske carpaccio till förrätt och anka till varmrätt. Till det dricker jag nåt rött vin med rund smak. Jag tycker att det är skönt att vara där, för det är lite opretentiöst. Själv hoppar jag efterrätten och dricker lite mera vin.

Det blir en liten sväng till Roxy vid Nytorget också, ett bra hängställe. Där dricker jag en Mojito.

Sen går vi in mot stan. På Götgatan svänger vi in på Ljunggrens och dricker någon drink, eller två. Men det har hänt något med mig på sistone, jag är inte så förtjust i sprit längre.

Sen blir det Riche, man hamnar ju alltid där på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis spelar Per Hagman skivor, då blir det bra musik. Där brukar jag alltid dricka öl. Redan här har jag nog börjat bli ganska dragen, för jag är så himla lättpåverkad. Men det är bra, för det brukar vara så himla trångt och folk trängs så mycket att man behöver vara lite småpackad. Nu tar jag sista pengarna till att bjuda någon kompis på ett glas champagne.

Om nån vill så får den gärna bjuda mig.

Jag har inte varit ute på så himla länge. Men jag går gärna till nåt gayigt ställe, som Rio, för att dansa. Jag saknar Regnbågsrummet som fanns på Sturecompagniet förr.

Josefines budget

Sofia Larsson