Premiär för Aftonbladets valsatsning #minfråga

Vad brinner du för?

Det har vi frågat några av våra största profiler – och gett dem ett helt program för att svara.

Poddprofilerna och Aftonbladet-bekantingarna Julia Frändfors och Julia Lyskova är först ut i serien #minfråga, som har premiär i dag.

#Minfråga är en av Aftonbladets större satsningar inför valet. I en serie program kommer profiler som Jonatan Unge, Soraya Hashim och Hampus Hedström djupdyka i olika frågor som kan bli avgörande för utgången. Självklart på ett skarpt, underhållande och intressant sätt.

I ett specialavsnitt kommer vi också samarbeta med Fryshuset, missa inte det!

Programmen kommer dyka upp på Aftonbladet.se, samt våra sociala mediekanaler, som Youtube och Tiktok.

I det första avsnittet av serien #minfråga djupdyker Aftonbladet-bekantingarna Julia Frändfors och Julia Lyskova i ämnet pension.
I det första avsnittet av serien #minfråga djupdyker Aftonbladet-bekantingarna Julia Frändfors och Julia Lyskova i ämnet pension.

Allt om valet på vår specialsajt

Sedan tidigare har Aftonbladet lanserat en specialsajt om valet, där du, förutom ett snabbt nyhetsflöde, hittar enkel grafik över opinionsläget, video som förklarar – och du får även möjlighet att bygga din drömregering. Det kan du läsa mer om här. Valsajten hittar du här.

Fokus på nyheter

Valsajten är bara en del i det stora arbetet inför den 11 september. I fokus för valjournalistiken står självklart nyhetsarbetet.

– Det här valåret kommer vi göra en kraftsamling kring nyhetsjournalistiken och fortsätta att avslöja och granska makthavarna. Samtidigt gör det höga tempot och massiva flödet det allt viktigare att guida publiken och hjälpa dem att se igenom spinn och utspel, säger Martin Schori, biträdande redaktionschef och ansvarig för den planerade journalistiken.

Allt om valet – med valkompassen
Publisert:

LÄS VIDARE