Otrohetsbråk utbröt på flyg – fick ändra rutt

Foto: Michael Probst
Piloterna ombord på en Qatar-flight till Bali tvingades göra en oplanerad landning i Chennai för att plocka ett bråkande par av planet. Arkivbild.
NYHETER

När de befann sig i luften kom en kvinna på sin man med att ha varit otrogen – vilket resulterade i ett stort bråk.

Ett iranskt pars flygresa till Bali fick ett abrupt slut i Chennai i Indien sedan kvinnan i familjen under flygningen upptäckt att mannen varit otrogen.

När mannen somnade ombord på Qatar-flighten från Doha till Bali passade kvinnan på att ta makens tumme och låsa upp hans fingeravtrycksskyddade mobil, rapporterar tidningen Hindustan Times.

Började puckla på honom

Väl inne i mobilen fann hon bevis för att maken varit otrogen och blev topp tunnor rasande och började puckla på honom. Besättningen försökte ingripa och lugna ner situationen men då det misslyckades beslutade piloterna att göra en oplanerad landning i Chennai för att avlägsna paret från planet.

Kvinnan, mannen och deras barn som också var med på resan släpptes av på Chennais flygplats. Där fick familjen tillbringa dagen innan de flögs vidare till Kuala Lumpur med ett annat bolag, utan att några vidare polisiära åtgärder vidtogs.

3 vanligaste orsakerna att flygplan kraschar 00:37