Inga nya spår efter miljardärshustrun

Polisen om kidnappade Anne-Elisabeth Falkevik Hagen i Norge

avEbba Thornéus

Inga nya livstecken har visats i sökandet efter den kidnappade miljardärsfrun Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 68, som varit försvunnen i fyra månader.

Det uppgav den norska polisen på en presskonferens på torsdagen.

– Det är nu naturligt att polisen ställer frågan i större utsträckning än tidigare om Hagen fortfarande är i livet, säger utredningsledaren Tommy Brøske.

Miljardärsfrun Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 68, har varit försvunnen sedan den 31 oktober i fjol.

Sedan dess har ingen hört från henne.

Under torsdagen höll den norska polisen en ny presskonferens där det framkom att varken polisen eller familjen mottagit någon form av livstecken från Anne-Elisabeth Falkevik Hagen.

– Det är nu naturligt att polisen ställer sig frågan i större utsträckning än tidigare om Hagen fortfarande är i livet, säger polisens utredningsledare Tommy Brøske.

Ingen ny kontakt

Vidare berättar han att den senaste kontakten med kidnapparna var den 11 februari, då man även använde ett nytt kontaktsätt än tidigare, men att man sedan dess inte haft någon kontakt.

Inga fynd som är relevanta för utredningen har heller gjorts i närheten av parets hem eller vid det sök som genomfördes i sjön Langvannet som ligger i närheten.

Dock fortsätter sökandet i oförändrad takt uppger polisen, som fortfarande arbetar utifrån teorin om att Anne-Elisabeth Falkevik Hagen kidnappats.

Vill ha 9 miljoner euro

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen är gift med entreprenören och miljardären Tom Hagen. Först tio veckor efter gick polisen ut med att hon var försvunnen.

De misstänkta kidnapparna begärde inledningsvis nio miljoner euro i kryptovaluta, motsvarande ungefär 92 miljoner kronor.

Något som Tom Hagen uppmanats av polis att inte betala.

Laddar Live Upplevelse
1 av 4 | Foto: NORSKA POLISEN/PRIVAT
Anne-Elisabeth Falkevik Hagen.