Facebook

Skrev att han inte har några vänner – nu kärleksbombas han

avNathalie Mark

1 av 4 | Foto: Facebook/Bob Cornelius
Sedan inlägget har Christopher överösts med paket.

Christopher Cornelius har autism och när han i en skoluppgift skulle fylla i sina vänner skrev han ”inga”.

Men sedan hans pappa delat den sorgliga historien på Facebook har Christopher, 11, överösts med paket och brev, skriver Daily Mail.

11-årige Christopher Cornelius har autism och bor med sin pappa Bob i USA. När han fick hem en skoluppgift där han skulle lista sina vänner svarade han att han hade ”inga”.

Och det var först när hans pappa såg uppgiften som han insåg hur gärna hans son ville hitta några kompisar att umgås med.

Paketen har trillat in

”Aldrig har några bokstäver gjort så ont. (...) Vanligtvis behöver jag lista ut vad det är Christopher vill säga, eftersom han talar väldigt direkt. Den här gången behövde jag inte det”, skriver Bob i ett Facebookinlägg och fortsätter med en uppmaning:

”Den enda lösning jag kan komma på är att dela det här med er och be er att prata med era barn. Snälla, berätta för dem att barn med speciella behov förstår så mycket mer än vi tror. De märker när andra fryser ut dem. Och tro mig, det gör ont”, skriver han i inlägget som i skrivande stund har delats nästan 50 000 gånger.

Efter inlägget började brev och paket att trilla in hos familjen Cornelius – hundratals brev och paket. Bob har även fått mottaga mängder av Facebookmeddelanden från folk med liknande upplevelser.

ARTIKELN HANDLAR OM

Facebook

Feelgood

Autism