Hon fick fem nya i familjen – samtidigt

1 av 10 | Foto: Kim Tucci med sina femlingar.
NYHETER

Kim och Vaughn Tucci från Perth i västra Australien blev i januari i år föräldrar till femlingar.

Nu delar familjen för första gången med sig av bedårande bilder, tagna bara några veckor efter att Penelope, Beatrix, Allie, Tiffany och Keith föddes.

Redan innan femlingarna föddes hade familjen Tucci två döttrar tillsammans, och Kim Tucci, 26, en nioårig son från ett tidigare äktenskap.

Sedan januari i år har de haft famnarna fulla – och lite därtill.

Paret har redan visat bilder på småttingarna, men nu delar de med sig av resultatet efter en professionell fotografering med fotografen Erin Elizabeth, från när femlingarna var bara nio veckor gamla, skriver brittiska Daily Mail.

Fyra flickor

På de omåttligt söta bilderna ses mamma Kim och de små liven, inlindade i mjuka, pastellfärgade tygförpackningar. Det är Penelope, Beatrix, Allie, Tiffany och Keith, som enda pojke i gänget klädd i blått.

Men samtidigt som femlingarna skänker paret obeskrivligt mycket glädje sticker de inte under stol med att deras nedkomst innebär logistiska utmaningar och känslomässiga påfrestningar, något de berättat om i flera intervjuer.

Varje barn matas åtta gånger om dagen och varje vecka byter föräldrarna uppskattningsvis 350 smutsiga blöjor, skriver Daily Mail.

”Stolt över mig själv”

Till brittiska ”60 Minutes” sa Kim Tucci nyligen att det händer att hon ibland ”låser in sig själv i badrummet och gråter på golvet” allt eftersom hon försöker anpassa sig till deras nya liv.

Men även om det ibland känns ”överväldigande” säger hon att familjen aldrig varit lyckligare. Särskilt då det från början var oklart om alla femlingar skulle klara sig.

– Ingen trodde jag kunde göra det, men det kunde jag – jag visade alla i mitt liv. Så jag tror att det är första gången som jag faktiskt har varit stolt över mig själv, har hon sagt till tv-programmet.

I april startade en insamling på nätet för att hjälpa familjen att uppnå en annan dröm, nämligen att köpa ett tillräckligt stort fordon som rymmer alla barn, så att de slipper åka i olika bilar när de ska ta sig någonstans.

ARTIKELN HANDLAR OM