Man stack ut huvudet från tåg – dog

1 av 4
NYHETER

En man har dött efter att ha stuckit ut huvudet genom fönstret på Gatwick Express i London.

Mannen ska ha träffats av ett mötande tåg och fått sitt huvud kapat.

– Det var en kvinna som grät och verkade väldigt traumatiserad, säger vittnet Lucie Walker till Aftonbladet.

Tipsa | Aftonbladet

Det var vid stationen Wandsworth Common i London som mannen, enligt vittnesuppgiter till Daily Mirror, stack ut huvudet genom fönstret på tåget Gatwick Express som går till mellan flygplatsen och Victoria station.

Fick huvudet kapat

Polis, ambulans och ambulanshelikopter larmades till stationen efter att ha fått rapporter om att en person blivit påkörd av ett tåg.

Enligt Daily Mirror har mannen förlorat huvudet när tåget fick möte i hög hastighet. Vittnen säger att han ska ha fått huvudet kapat.

Aftonbladet har varit i kontakt med vittnet Lucie Walker som bor i närheten av stationen.

– Jag såg sjukvårdare och polis som gick in i vagnen, som hade blivit helt evakuerad. Det var en kvinna som grät och verkade väldigt traumatiserad, säger Lucie Walker.

– En sjukvårdare rullade också en bår mot vagnsdörren. Det var många poliser där och stämningen var väldigt dyster, säger hon och beskriver hur polisen sedan spärrade av stationen.

Olyckshändelse

”Vi vårdade en person på platsen för en huvudskada men tyvärr förklarades personen död av personal från ambulanshelikoptern”, uppger en talesperson för sjukvården till Daily Mirror.

Polisen uppger att det handlar om en olyckshändelse och har ingen misstanke om brott.

ARTIKELN HANDLAR OM

London

England