Så mycket tjänar älskarinnorna

Tigers andra kvinnor är de stora ”vinnarna” i otrohetsskandalen

Att tala är silver.

Och att tiga är uppenbarligen guld.

Nu avslöjas det att älskarinnan Rachel Uchitel fått över sju miljoner kronor av Tiger Woods för att hålla tyst – medan de andra älskarinnorna fick betydligt mindre summor på att prata med tidningarna.

Tigers karriär kan vara förstörd.

Elins familjelycka likaså.

Men golfstjärnans utpekade älskarinnor kan däremot skratta hela vägen till banken. Enligt RadarOnline.com är ”de andra kvinnorna” de stora vinnarna i otrohetshärvan runt Tiger Woods.

Anlitade pr-firma

Las Vegas-tjejen Jaimee Grubbs har hittills fått 1 050 000 kronor, bara för sin första intervju. Hon har nu dessutom anlitat en pr-firma i Los Angeles som ska hjälpa henne att sälja sin historia i tv.

En annan utpekad Las Vegas-älskarinna, Jamie Jungers, tillbringade en stor del av förra veckan med att försöka sälja sin historia till brittisk press. Efter många och långa förhandlingar ska hon dock ha backat ur och lät istället sin pojkvän berätta historien i andra hand. För detta fick paret 420 000 kronor.

Hyrde toppadvokat

Men den som har tjänat mest på sin affär med Tiger Woods är enligt RadarOnline.com den första utpekade älskarinnan, Rachel Uchitel. Och hon har gjort det genom att helt enkelt inte säga någonting. Nattklubbsvärdinnan anlitade toppadvokaten Gloria Allred och kallade till presskonferens, men ställde in den med mycket kort varsel. Och nu skriver RadarOnline.com att anledningen till den abrupt inställda presskonferensen var att hennes advokat kom överens med Tigers team. Uchitel ska ha fått mellan sju och 21 miljoner kronor för sin tystnad gällande den fem månader långa affären med Tiger Woods.

Ljög för Elin

RadarOnline.com uppger också att Elin Nordegren de facto ringde upp Rachel Uchitel den natten då Tiger krockade, och konfronterade henne gällande romansen. Uchitel ska då ha förnekat affären och sedan kontaktat golfstjärnan för att berätta vad hon sagt. Det var efter detta som Tiger bestämde sig för att köpa Uchitels tystnad, enligt sajten.

Inga av de andra älskarinnornas summor har ännu offentliggjorts.

Publisert: