God morgon! Det här hände medan du sov

NYHETER

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från natten till lördag den 18 mars.

Foto: Carl Carlert

Förare mycket allvarligt skadad efter krock

En personbil och en lastbil frontalkrockade utanför Alvesta strax efter klockan 21. Det ska ha varit en förare i vardera fordon – och personen i personbilen uppges vara mycket allvarligt skadad.
Läs hela artikeln

Foto: Robert Betzehag / Rescue Photo

Kvinna allvarligt knivskadad – annan kvinna gripen

En kvinna är allvarligt skadad efter att ha blivit knivskuren i samband med ett bråk i Uddevalla. Upp emot sju personer ska ha varit inblandade i bråket och en annan kvinna har gripits misstänkt för misshandel.
Läs hela artikeln

Foto: STRINGER / TT NYHETSBYRÅN

Över 60 döda efter kraftiga skyfall i Peru

Tiotusentals har fått fly – och över 60 personer har dött – efter kraftiga skyfall i Peru, rapporterar TT. Regnet har orsakat jordskred och översvämningar på många håll och katastroftillstånd råder i landet.
Läs hela artikeln

Män välte med skoter – en livshotande skadad

Två män i 25-årsåldern körde omkull med en skoter på en väg i Älvsbyn vid halv två-tiden. Den ene mannen uppges vara livshotande skadad och den andre klarade sig undan skador, men är chockad.
Läs hela artikeln

Foto: Privat
19-årige Fadil Mourad.

Fadil och kompisarna blev äldre mannens räddning

På avstånd såg Fadil och hans vänner att en äldre man började skaka. När han tappade sin påse insåg de att allt inte stod rätt till – och kom till hans hjälp. – Det verkade som han hade problem med hjärtat, säger Fadil.f Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!