Familj hittade orm i toaletten – den var långt ifrån ensam

1 av 5
NYHETER

Isac Mcfadden fick sig en rejäl överraskning under morgonens första toalettbesök. I toalettstolen låg nämligen en stor skallerorm och det visade sig att det fanns många fler, rapporterar CBS News.

När Isac Mcfadden, i Texas, skulle gå på toaletten låg det en stor skallerorm i toalettstolen. Han ropade direkt på sin mamma som inte var sen med att ha ihjäl den med en spade.

När läget var under kontroll ringde de till Big Country Snake Removal, som jobbar med att ta hand om ormar som dykt upp på platser som stör människors vardagsliv.

Nathan Hawkins har jobbat med ormhantering i 20 år, och åkte ut till familjens hus för att se om det fanns fler - och det gjorde det.

– Det är som intuition. Om du gjort det här tillräckligt länge, så förstår du ormar och vad de gör under olika delar av året, säger han till CBS News.

”13 stycken i ett hörn”

Han började med att kolla i källaren och fick syn på en hel hög av skallerormar i ett hörn. 13 stycken närmare bestämt. Men ormjakten tog inte slut där. Nathan fortsatte krypa omkring under huset för att leta igenom trånga utrymmen, när han var klar hade han hittat 24 ormar totalt. Trots att det kan verka som många säger Nathan Hawkins att det är rätt normalt vid den här tiden av året i Texas, där han är verksam.

Nathan dödar inga ormar när han fångat dem utan flyttar ut dem i naturen eller skänker dem till skolor där de kan studera dem innan de släpps ut. Han råder också folk till att lämna ormar ifred och ringa en expert i stället för att ta hand om den själv, då den största andelen av ormbett på att människor försöker ta hand om eller skada ormarna själva.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ormar

Texas