Däckarkungen

Av: Johanna Hellsten

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Foto: STELLA PICTURES
På kärlekssemester Kungen och drottningen är på semester i Saint Tropez, samtidigt är deras nygifta dotter Victoria och hennes make Daniel på smekmånad i franska Polynesien. På kungens exklusiva fartvidunder Polaris låg kungaparet och myste i värmen i går.

Kärlekssmittan sprider sig.

Det är inte bara Daniel och Victoria som är på kärlekssemester.

Här myser kungen och drottningen i Saint Tropez.

Förra lördagen gifte sig kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Direkt från bröllopsfesten drog de i väg på en het smekmånad.

Och känslorna tycks ha smittat av sig. Just nu myser kungen och drottningen för fullt. De är på en egen kärlekssemester i franska Saint Tropez.

I går tog de kungens båt ut på Medelhavet. Där låg de och solade, tätt tillsammans på däck.

Talade till sin fru

Redan under dotterns bröllopsfest visade kungen ovanligt öppet sin kärlek till drottningen. Han inledde sitt bröllopstal med att vända sig till sin fru.

– Det är i dag också vår bröllopsdag. Jag vill därför framföra till dig mina gratulationer på vår stora dag och tacka varmt och innerligt för allt det stöd och den kärlek du visat mig ännu ett år. Tack vare dig och din tillgivenhet ser jag framtiden an med stor förtröstan och tillförsikt, sa kungen samtidigt som han överräckte en ros och fick en puss på handen.

Prins Albert förlovad

Kärlekstrenden har även nått andra europeiska kungligheter. Den ständige ungkarlen furst Albert av Monaco förlovade sig i måndags, bara två dygn efter kronprinsessbröllopet.

Publicerad: