Världens roligaste pappa…eller?

Dale Price är inte riktigt som andra pappor.

Varje dag i ett helt år vinkade han av sin son – utklädd i olika kostymer.

– Det är mitt sätt att tala om för min son hur mycket jag bryr mig om honom, säger Dale till Daily Mail.

För en 16-åring är det dock inte enbart roligt när ens pappa vinkar till skolbussen utklädd i maskeradkläder.

– Första gången han gjorde det blev jag helt chockad. Det var min första dag i gymnasiet. Du vill inte se din pappa utklädd i brudklänning, säger Rain Price.

Många kostymer under skolåret

Sedan dess har det blivit ett otal nya utstyrslar – 170 stycken närmare bestämt. Dale har vinkat av sin son utklädd till den lilla sjöjungfrun, pirat, brud, batgirl, clown och ninja. Och 164 stycken till. Att återanvända en kostym är nämligen inte aktuellt.

– Ingen återanvändning är tillåten, det är regeln. Jag har lyckats hålla fast vid det, så nu har vi lite spännande maskeradkläder, på gott och ont, säger Dale till Daily Mail.

Dagens kostym bloggades

Under Rains år i skolan hann Dale bli lite av en lokalkändis i amerikanska Fork. Bloggen waveatthebus har dagligen uppdaterats med dagens kostym.

Hos Rains klasskompisar var Dales morgonrutin populär; de såg fram emot att se Dale i en ny kreation varje morgon, och vevade ner bussrutorna och vinkade.

Och Rain? Jo, han kom över det. På slutet var han lika nyfiken som skolkompisarna på vad Dale skulle hitta på. Men han är nog glad att skolåret äntligen är slut.

Wave At The Bus
Publisert: