Veckans bilder

Publicerad:

Masskjutning i Pittsburgh, jakten på en brevbombare och skönhetstävling för katter i Storbritannien.

Här är de bästa bilderna från några av veckans stora, och små, nyhetshändelser.

Foto: Nikolai Jakobsen

Misstänkte mördaren Makaveli Lindén, 20, förs in i domstolen i franska staden Dijon. Lindén greps den 23 oktober i staden, misstänkt för ett brutalt mord i Oslo.

Foto: SPENCER PLATT / GETTY IMAGES

Time Warner Center på Manhattan i New York spärrades av efter att en brevbomb hittats i CNN:s lokaler i byggnaden, adresserat till CNN-chefen John Brennan. Ett par dagar senare greps Cesar Sayoc misstänkt för att ha skickat ett tiotal personer till kända amerikaner, bland andra Barack Obama och Bill & Hillary Clinton.

Foto: NHAC NGUYEN / AFP

Ett tåg är på väg genom ett bostadskvarter i Hanoi, Vietnam. De boende i området är vana med att tågen passerar med jämna mellanrum. Men rälsremsan genom de tätbebyggda kvarteren har också blivit en turistattraktion.

Foto: Alexandra Wimley / Post-Gazette / AP

Tammy Hepps kramar om Simone Rothstein utanför synagogan i Pittsburgh där Robert Bowers, 46, under lördagen sköt ihjäl 11 personer.

Foto: MARKO DJURICA / Reuters

Kroatisk kravallpolis står vakt vid gränsen mellan Bosnien och Kroatien för att hindra att flyktingar tar passerar gränsen illegalt.

Foto: Francois Lenoir / Reuters

En strandad val tas om hand av myndigheterna på stranden i De Hann, vid Belgiens norra kust.

Foto: Pontus Orre

Artisten Robyn hade under lördagskvällen en hemlig spelning på Artipelag i Nacka i Stockholm. Aftonbladets Markus Larsson gav konserten .

Foto: SHAMIL ZHUMATOV / Reuters

Tre ballerinor dansar under ett event på Moscow International Business Centre, i Moskva. Arrangörer för eventet var en glasstillverkare.

Foto: GUILLERMO ARIAS / AFP

Ett tåg av människor från Honduras är på väg mot södra Mexiko. Mexiko lovade under fredagen att migranter från centralamerika kommer att erbjudas vård, temporära jobb samt utbildning för deras barn.

Foto: OLI SCARFF / AFP

Den 42:a upplagan av ”Supreme Cat Show” gick av stapeln i Birmingham, Storbritannien, i helgen. Tävlingen är en av de största i Europa och över 800 katter beräknas ha varit med tävlingen.

Publicerad: