Nyheter

Polis kallades till Ankas hem

Av: 

Mikael Stengård

NYHETER

Flera poliser kallades till Paul och Anna Ankas hem i torsdags morse efter larm om bråk.

Larmsamtalen kom från både Anna och Paul.

Polisen bekräftar uppgifterna för Aftonbladet.

Paul och Anna Anka kallade båda på polis efter ett bråk i parets hus i Hollywood.
Paul och Anna Anka kallade båda på polis efter ett bråk i parets hus i Hollywood.

Enligt den amerikanska sajten tmz.com larmades flera polispatruller till paret Ankas hem i Thousand Oaks, Kalifornien i torsdags. Upprinnelsen ska ha varit ett bråk om ett hembiträde som Anna, mot Pauls vilja, hade sparkat dagen innan.

Polisen i Los Angeles bekräftar för Aftonbladet att de larmades till parets hus.

Inga gripanden

– Vi fick två samtal, ett från Paul och ett från Anna, strax före åttatiden på morgonen. Anledningen var att ett stort gräl hade brutit ut mellan dem, säger Stephen Wade, befäl på polisen i Ventura County till Aftonbladet.

– Inga personer greps och ingen var skadad, men patrullerna på plats tog uppgifter från båda parter i fall en eventuell brottsutredning skulle bli aktuell, säger Stephen Wade.

Enligt tmz.com ska Anna ha uppgett för poliserna att hon var rädd för Paul eftersom han kvällen innan hade riktat en pistol mot henne.

"Ordentligt oense"

– Jag kan varken bekräfta eller dementera de uppgifterna, men paret ska ha varit ordentligt oense om något, säger Stephen Wade.

Tmz.com har pratat med Paul Anka som säger att han inte längre bor i parets hus. De senaste månaderna har han i stället bott på hotell.

Paret Ankas gräl har tidigare blivit föremål för polisen. Förra året kastade Anna en isbit på sin make. Anna greps men Paul förlät Anna och händelsen ledde inte till åtal.

Aftonbladet har förgäves sökt Anna Anka.

ANNONS

Missa inte: Den nya muminmuggen "Fiske" finns hos Cervera – köp den nu!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Här bor Anna och Paul Anka
Publisert: