Singel-Hanna: Jag lever i en låtsasvärld

NYHETER

De säger att man lättare hittar det man söker, om man vet vad man letar efter. Så efter årsskiftet började jag leta efter något bra. Efter bara några dagar låg han i min soffa – både bra och vacker. Har sen dess levt i nån konstig låtsasvärld där bara det mest akuta blir gjort. Där allt som kan vänta får göra just det. Eftersom det är mycket viktigare att kramas.

Han sover bredvid mig medan jag funderar över hur avgörande tillfälligheter kan vara. Om vi inte hade träffats hade jag varit på jobbet i dag. Jag hade gått på dejt med den andra mannen i morgon och jag hade definitivt inte funderat över om mina dagar som singel är räknade. Jag vet inte hur det ska kännas. Eller vad som förväntas av mig. Men jag vet att jag ska försöka göra rätt.

Jag har nollat och börjat om. Jag har förbjudit mig själv att tänka. Jag har förbjudit mig själv att ångra. Varken S eller Skeden fick följa med in i 2007. Det är ju så här det ska vara. Enkelt, roligt och avslappnat. En middag som levereras till dörren, en hyrd dvd och någon som tycker man är fin och mysig. Önskar jag kunde veta hur det ser ut om en vecka, en månad, ett år. Men nöjer mig med att 2007 har börjat lysande. Även om något för bra för att vara sant.

Singel-Peter: Dags att byta telefonnummer