Hittade skelett i resväska på motorvägen

1 av 4
NYHETER

En kvinnas skelett har hittats i en resväska på Georgia interstate 985 nordöst om Atlanta.

Hon hittades av vägarbetare och har inte kunnat identifiteras. Polisen har därför gått ut med vilka kläder hon hade, bland annat en svart Miley Cyrus-huvtröja.

Hennes kvarlevor hittades på motorvägen Georgia interstate 985, nordöst om Atlanta i USA, för två veckor sedan av vägarbetare.

Kvinnan kan ha varit död i sex månader, vilket gjort att polisen har svårt att utreda händelsen. Myndigheten beskriver att man har hittat hennes skalle och ben i väskan, skriver nyhetsbyrån AP.

Vill ge benen ett namn

Eftersom kvinnan inte gått att identifieras har polisen i Gwinnett county släppt en beskrivning av hennes kläder: En svart Miley Cyrus-huvtröja, storlek large, svarta byxor från Victorias Secret, storlek small, med texten ”Love pink” på benet, och rosa sneakers av modellen Nike air max från 2014, storlek sju.

– Det är inte bara viktigt att vi löser fallet utan det är också viktigt att vi kan ge en familj som saknar sin älskade ett avslut. Genom att ge benen ett namn kan vi inleda processen med att utreda vad som hände i hennes liv som slutligen ledde till hennes död, säger poliskommissarie Michele Pihera till Buford Patch.

Belöning utfärdad

Polisen har sagt i ett uttalande att rättsmedicin misstänker att kvinnan var latinamerikan och mellan 20 och 30 år när hon dog för sex månader sedan.

En belöning på 2 000 dollar har utfärdats för den som kan ge information som leder till ett gripande och dom.

ARTIKELN HANDLAR OM

Brott