Sekelskiftesvilla i Limhamn toppar klicken

En sekelskiftesvilla i Limhamn lockade flest klick i veckan.

Med på listan finner du också andra villor – och på den märker man att gedigna uteplatser och trädäck lockar lite extra.

Här är de fem bostäder som klickades mest på Hemnet i Malmö under vecka 10.

1. Limhamn, Malmö

Pris: 10 900 000 kronor. Antal klick: 12 431. Mäklare: SkandiaMäklarna.

Högst upp på klicktoppen i Malmö är denna sekelskiftsvilla i Limhamn. Under vecka 7 och 8 toppade en annan sekelskiftesvilla i Limhamn listan, men under vecka 10 presenterades en ny som toppar listan efter bara några dagar på Hemnet. Villan byggdes år 1906 och beskrivs ha en känsla av “gammalt möter modernt”. Huset har en boarea på 300 kvadrat, biarea på 150 och tomtarea på 673. I direkt anslutning till huset finns också en butikslokal. 

På entréplan finns matsal, wc, vardagsrum, sovrum och kök. Här når man också ut till butikslokalen. En trappa upp finner du fyra sovrum, en wc samt ett större badrum. Hör finns också ett större vardagsrum. Ett av sovrummen har egen garderob och egen tillgång till det större badrummet. Härifrån når du också ut till husets terrass. 

På tomten finns en gårdsbyggnad som beskrivs kunna fungera som tonårs/generationsboende, verksamhetslokal eller uthyrning.

Enplansvilla i Bunkeflostrand med trädäck i söderläge.
Enplansvilla i Bunkeflostrand med trädäck i söderläge.

2. Bunkeflostrand, Malmö

Pris: 5 995 000 kronor. Antal klick: 9 694. Mäklare: MOHV Malmö.

Denna friliggande enplansvilla klickades näst mest i Malmö förra veckan. Villan byggdes år 2008 och har en boarea på 131 kvadratmeter. Här finns det tre sovrum, en wc/dusch, ett badrum, tvättrum, en arbetsplats, klädkammare. Köket har öppen planlösning till det stora vardagsrummet där det är högt i tak. Från vardagsrummet når man ut till ett trädäck i söderläge.

Tomtarean ligger på 465 kvadrat. 

Budgivning pågår.

3. Nya Bellevue/Ärtholmen, Malmö

Pris: 7 295 000 kronor. Antal klick: 8 311. Mäklare: SkandiaMäklarna.

Denna 60-talsvilla klickar in sig på tredje plats i veckans lista. Villan byggdes år 1963, har sju rum fördelat på en boarea på 188 kvadrat. Biarea ligger på 110. 

På entréplan finner dy tre sovrum, kök, matsal, vardagsrum samt två wc varav en med dusch. Från vardagsrummet och det större sovrummet når du ut till trädgården. Vardagsrummet är också det rum som beskrivs som husets nav, med tak upp i nock och gott ljusinsläpp. I huset finns äldre detaljer såsom fiskbensparkett men också nyare parkettgolv och detaljer såsom marmor och andra moderna detaljer.’På ovanvåningen finns två större rum samt ett badrum som sattes in 2013. Källarvåningen är inredd med vardagsrum där det finns en öppen spis, och här finns även tvättstuga, pannrum och en extra wc.

Tomtarean är 909 kvadratmeter stor. I trädgården finns trädäcksytor. Här finns också ett garage.

Budgivning pågår.

4. Rosenvång, Malmö

Pris: 8 900 000 kronor. Antal klick: 8 159. Mäklare: Bjurfors Limhamn.

Denna villa byggdes 1951 men har gått igenom flera renovationer, senast renoverades ett badrum och köket fick nya vitvaror 2019. Huset har en boarea på 175 kvadratmeter, biarea på 60 och tomtarea på 704.

På entréplan finner du sovrum, badrum, en större klädkammare, kök med köksö och öppen planlösning till vardagsrummet. Från vardagsrummet når du ut till en större uteplats i form av nybyggda trädäck i den lummiga trädgården. Alternativt till den större klädkammaren och ett annat utrymme kan man här skapa ett eller två sovrum.

På ovanvåningen finner du tre sovrum, ett allrum, badrum samt en balkong. I källaren finns matkällare, pannrum och förråd. 

Enplanshus med  pool i Kristineberg som klickade in sig på femte plats
Enplanshus med pool i Kristineberg som klickade in sig på femte plats

5. Kristineberg, Malmö

Pris: 4 995 000 kronor. Antal klick: 6 761. Mäklare: Våningen & Villan.

På femte plats i veckans klicktopp finner vi denna enplansvilla med pool i Kristineberg. Villan är 118 kvadratmeter stor och totarean ligger på 561 kvadrat. Villan byggdes år 2005. Villan har tre sovrum, ett större badrum, tvättrum och wc. Köket har öppen planlösning till matplats och vardagsrum. Utanför matrummet och vardagsrum finner du trädäcket samt poolen med glastak. Här finns också stensättningar. Trädgården är i söderläge.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN