Blev inlåst i ölkyl – drack öl hela natten

NYHETER

En 38-årig man i USA lyckades med konsten att bli inlåst i en ölkyl när han skulle handla. Istället för att kalla på hjälp stannade han kvar – och drack öl, skriver lokala nyhetstidningen Marshfield News-Herald.

Foto: Skärmdump/TT
Låstes in i ölkylen.

Klockan 06.13 på onsdagsmorgonen lokal tid fick polisen i Marshfield i USA ett ovanligt larm. Enligt polisrapporten hade en 38-årig man blivit inlåst i en ölkyl på en av Kwik Trips matbutiker. Han ska ha varit inlåst hela natten och fördrev tiden på det enda möjliga sättet – genom att dricka öl.

Enligt mannens utsago till polisen ska han ha begett sig till butiken för att köpa öl och blev inlåst i ölkylen när den låstes 23.50 på tisdagskvällen. Mannen tänkte då att han lika gärna kunde stanna i kylen och dricka öl, enligt polisrapporten. Men han hade kunnat fått hjälp att ta sig ut av personalen om han knackat på glasdörren så att de hört honom.

Enligt en kund på butiken såg denne mannen innanför kylen vid klockan sex på onsdagsmorgonen. Personalen öppnade dörren och mannen lämnade butiken – utan att betala för ölen.

Butikens föreståndare sa till polisen att mannen lyckades få i sig fyra ölburkar. Mannen är nu misstänkt för stöld, skriver Marshfield News-Herald.

ARTIKELN HANDLAR OM

Öl