”Jo, det finns bilder”

Kungen förnekar – men Mille Markovic lovar: Sanningen kommer fram, världen kommer få se

Det finns inga bilder med avklädda kvinnor hävdar kungen.

Nu är gangstern Mille Markovic beredd att visa upp dem.

– Jag vet att de kommer att publiceras, säger journalisten Deanne Rauscher, som skriver en bok om Markovic.

Sedan boken ”Den motvillige monarken” släpptes i höstas har den förre porrklubbsägaren och proffsboxaren Mille Markovic hävdat att han har bilder på kungen i mycket besvärande situationer.

– Han är där i sällskap där tjejerna är nakna. Och till exempel när en tjej levererar kokain till hans kompis och sådant, har han tidigare sagt.

Kraftfull reaktion

I en lång intervju med nyhetsbyrån TT förnekar kungen nu att sådana bilder kan existera.

– Nej, det kan det faktiskt inte finnas. Och sedan är det svårt att kommentera något som man inte sett och som ingen annan har sett heller, säger han till TT:s reporter.

Intervjun har fått Mille Markovic att reagera kraftfullt. Bilderna kommer att offentliggöras inom kort.

– Människor får tro vad de vill. Sanningen kommer alltid fram. Världen kommer att få se, säger han genom vännen och porrklubbsägaren Michael Badelt.

Mille Markovics avsikt är att publicera bilderna för allmänheten via en serbisk webbserver. Det ska ske i samband med att journalisterna Beata Hanssons och Deanne Rauschers biografi av honom släpps.

– Jag är hundra procent säker på att bilderna finns och jag vet att de kommer att publiceras inom ett par månader när boken kommer, säger Deanne Rauscher.

Går till angrepp

Boken skulle egentligen vara färdig först nästa år men den senaste tidens uppmärksamhet har fått författarna att skynda på arbetet.

Tillsammans med Thomas Sjöberg och Tove Meyer låg Deanne Rauscher även bakom skandalboken ”Den motvillige monarken”.

Efter gårdagens intervju med kungen går författarna till hårt angrepp mot statschefen.

– Kungen ljuger. Han fortsätter att ljuga, säger Rauscher.

”Han mörkar”

Både hon och Thomas Sjöberg anser att deras uppgifter om stripp- och porrklubbsbesök i boken är belagda med otaliga vittnesuppgifter.

– Vi hade önskat att han hade varit ärlig och faktiskt sagt som det är. Nu fortsätter han att mörka faktiska omständigheter, säger Thomas Sjöberg.

Vad har ni för belägg för att kungen ljuger?

– Det är hans närvaro på Mille Markovics klubb tillsammans med strippor. Alla de kvinnor vi har pratat med och Milles berättelse bekräftar att det är så. Christer Gustafsson medger ju i boken att de har varit på Milles klubb.

Festfixaren Christer Gustafsson berättar i ”Den motvilliga monarken” hur han arrangerade tillställningar för kungen och hans vänner. I en bandad intervju bekräftar han att de besökte Club Power som vid tillfället drevs av Mille Markovic.

– Vi har varit där två gånger, aldrig mer, säger han.

Var med en gång

Han får även frågan om kungen var med på klubben.

– Ja, en gång vet jag att han var med. Och det var efter en biovisning.

I gårdagens intervju fick kungen frågan om det finns situationer som han befunnit sig i som kunde lett till utpressning.

– Nej, det finns det faktiskt inte, säger han.

LÄS MER om Kungens kris längre ner

Publisert: