Kvinna dödad av tiger i djurpark

NYHETER

En kvinna har dödats och en skadats när de attackerades av tigrar i en kinesisk djurpark. Kvinnorna ska ha lämnat sin bil på grund av ett bråk.

En kvinna har dödats och en skadats av sibiriska tigrar i den kinesiska djurparken Beijing Badaling Wildlife World. En av kvinnorna ska ha lämnat bilen när ekipaget färdades i ett hägn där djuren rör sig fritt.

I hägnet med sibiriska tigrar är det förbjudet att lämna sitt fordon, men en av kvinnorna ska ändå ha gjort det på grund av att ett bråk utbrutit i bilen. Det rapporterar Sky News.

Släpades i väg av tigern

När den första kvinnan lämnat bilen ska hon han blivit attackerad. Då ska den andra kvinnan också lämnat bilen för att hjälpa henne, och ska även hon ha blivit anfallen och ivägsläpad av ett av djuren.

Djurparkspersonalen lyckades rädda den ena kvinnan men inte den andra. I bilen ska det också ha funnits ett barn och en man som klarat sig utan skador. Den skadade kvinnan vårdas nu på sjukhus.

Vägrar ge kommentar

Beijing Badaling Wildlife Worlds talesperson vägrar svara på frågor angående händelsen uppger Sky News, men säger att tigerhägnet är stängt i två dagar på grund av kraftigt regn.

En vakt ska ha dödats av tigrar i samma park 2014.