Tar reda på barnets kön – bredvid sin svårt sjuka mamma

NYHETER

Gravida Taylor från Colorado hade sin svårt cancersjuka mamma vid sin sida när könet på hennes barn avslöjades. Tre dagar senare dog mamman, skriver Daily Mail.

När gravida Taylor Masilotti, från Colorado i USA, var i tjugonde veckan skulle hon göra ultraljud för att avslöja könet på sin bebis – och i den stunden ville hon att hennes svårt hjärn- och lungcancersjuka mamma Donna Callande skulle närvara. Mamman blev dock för svag för att ta sig till undersökningen, därför såg sjukhuset till att undersökningen gjordes hos henne istället.

˝Jag är förevigt tacksam”

I ett Facebookklipp, som setts över 2,5 miljoner gånger i skrivande stund, ser man den känslosamma stunden när Taylor genomgår ultraljudet med mamman vid sin sida och får reda på att hon väntar en flicka. Tre dagar senare dog mamman.

"Onsdags eftermiddag är en av mina absolut bästa minnen som jag har fått dela med min mamma. Jag fick ligga bredvid henne, hålla hennes hand och gråta lyckotårar samtidigt som vi fick reda på könet. Jag kan inte tacka sjukhuset nog för att de ordnade det här – för att de lät mig skapa ett sista minne med min mamma. Jag är förevigt tacksam, jag älskar dig så mycket”, skriver Taylor i ett Facebookinlägg, några dagar efter mammans död.

Barnet kommer att döpas till Stella Kay, skriver Daily Mail – till minne av Donna som hette Stella och Kay i mellannamn.