Här är skämtet som fått folk att borra i sin Iphone 7

NYHETER

Nu sprids en skämtvideo som ger instruktioner om hur man borrar upp ett hörlursuttag i Apples nya Iphone 7.

Men alla förstår inte att det är på skoj och flera har provat att borra.

En av de mest omskrivna nyheterna med Apples nya Iphone 7 är att den saknar det 3,5 millimeters hörlursuttag som funnits på alla tidigare modeller. Som en reaktion på snackisen har skämtaren och Youtubern TechRax gjort en instruktionsvideo där han påstår sig kunna borra upp ett hörlursuttag i sin nya telefon. Klippet har redan setts över 8 300 000 gånger sen det publicerades för en vecka sedan.

Efter att ha satt sin nya mattsvarta Iphone 7 i ett skruvstäd borrar TechRax ett 3,5 millimetershål där hörlursuttaget satt på föregående modell. Han pluggar sedan in ett par hörlurar och visar upp telefonen som ser ut att fungera, trots att han just borrat hål i den.

Flera har provborrat

För den eftertänksamma kan det tyckas uppenbart att man inte ska borra i telefoner, men tyvärr vittnar kommentarerna till videon om att alla inte förstått att det handlar om ett skämt.

"Tack brorsan, jag förstörde just min Iphone 7. 700 dollar i soporna, tack!" skriver ImperioMagno.

"Jag fick en Iphone 7 i födelsedagspresent. Jag såg din video och prövade att öppna hörlursuttaget. Det förstörde telefonen helt och hållet och jag fick tvinga min mamma att gå och köpa en ny", skriver

Xanatos. Han berättar också i samma kommentar att han har tvingas att klippa gräsmattan för att han skulle få en telefon till.

Det finns många arga meddelanden från personer som prövat, ofta skrivna i versaler. Men ilskan blandas med flera inlägg med roade reaktioner där de som prövat att borra hånas.

Den billigaste Iphone 7 som går att köpa i Sverige kostar cirka 7 500 kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM

Iphone