Strippdansös samlade kroppsdelar hemma

Publicerad:
Uppdaterad:

USA: Polis hittade sex människoskallar och en avhuggen hand hemma hos 31-åring

1 av 2 | Foto: polisen
Goth-intresserad Strippdansösen Linda Kay, 31, var gothintresserad och samlade på likdelar.

Dansösen Linda Kay, 31, strippade under namnet ”Zilla” på en bar i New Jersey.

På fritiden ägnade hon sig åt sitt goth-intresse.

Och samlade på mänskliga kroppsdelar.

Polisen trodde inte sina ögon när de stormade lägenheten i jakt på Linda Kays pojkvän, som står åtalad för att ha hotat en granne till livet.

Inne i lägenheten hittade de inte mindre än sex människoskallar och dessutom en avhuggen människohand i en burk med formaldehyd.

”Freddie”

Handen brukade Linda kalla för ”Freddie”, enligt vänner till paret: Hon hade fått den i present av en medicinstuderande som hon träffat flera år tidigare.

Den dåvarande studenten är i dag doktor — dr Ahmed Rashed – och har åtalats för sitt tilltag. I rätten berättade han att han högg av handen från en kropp som skulle kremeras och gav den till Kay, vars dans han hade fallit för.

”Pojkstreck”

Han skyller i dag på ungdomligt oförstånd och vill enligt sin advokat nu helst lämna hela historien bakom sig.

Kay å andra sidan står åtalad för att ”olagligen innehaft mänsliga kvarlevor i sitt hem” och dessutom för att hon inte dök upp på rättegångsdagen.

Grannar till Linda Kay och pojkvännen Sean McDonough beskriver paret som rena tokstollarna. McDonough är åtalad för att förra året ha hållit en av grannarna fången under flera timmar. Han tvingade ner henne på golvet och satte en kniv till halsen på henne och hotade att ta livet av henne.

Robert Triches

Publicerad: