En sen 30-årspresent

NYHETER

Erwin var en sen 30 årspresent till sin mamma som fyller själv år i november (den 6:e).

Erwin är snart 8 månader och är en virvelvind till barn medan föräldrarna är precis tvärtom, hur lugna som helst.

Erwin har kommit 8 dagar för sent men däremot har gjort det mesta tidigt. Redan som 1 vecka gammal tyckte han att det räckte med 12 timmars sömn så föräldraskapet kom som en chock - ska inte bebisar sova upp till 20 timmer per dygn? Nu är vi dock vana vid vår lille åskväder och eftersom han gör sig av med så mycket energi så sover han faktiskt mer än vad han gjorde i början.

Sen måste jag bara tillägga att vi trodde aldrig att det var så kul med barn! Man får så otroligt mycket kärlek och livet känns så mycket rikare på något sätt.

Erwin tycker mycket om andra barn och försöker alltid peta ut andra småbarns ögon. Han gillar hemmets två äldre katter väldigt mycket och tränar gärna på hur man klappar katt. Det tycker han bättre om än katterna, även om de är otroligt snälla mot honom o hellre går sin väg än visar sitt missnöje.

Nästan alla som träffar Erwin tror att han är flicka, men det långa håret - som hunnit växla från nästan svart till nästan blond - ska stanna kvar än så länge. Vi försöker klä honom så pojkigt o tufft som möjligt.

Erwin döptes samtidigt som mamma, Alice, och gudmor, Agnes. (Agnes är även moster till Erwin, dvs. Alices lillasyster). Erwin tycker om att gunga, klättra o sover bara i föräldrarnas säng. Han tycker inte om klädesaffärer, att äta och att ha på hattar o mössor. Erwin är redan en liten backpacker, han har varit på inte mindre än 4 semestrar hittills, 2 gånger i mammas mage och 2 gånger sedan han föddes.

I framtiden kommer Erwin förhoppningsvis bli storebror någon gång (han är första barnet).

(Jag vet inte riktigt vad ni är intresserade av, i vårt fall hände inget 'dramatiskt', vare sig under graviditeten eller födseln, dessutom blev han till direkt, så inga långa väntan här heller.)

Sammanfattningsvis så är Erwin en cool liten grabb som fiskar nonstop efter uppmärksamhet, livlig, nyfiken och otroligt charmig. Man kan inte annat än att själv få tillbaks barnasinnet när man ligger bredvid honom på lekmattan o pysslar med mjukisdjuren.

MVH

Alice