Här kan du gå lös, Fifty

NYHETER

Fullspäckat schema väntar i Norrköping

Foto: 50 på Palace? Kanske det. Men först kolla djur på Kolmården.

Du är van vid ultralyx och saker som glimrar så du får ont i ögonen. Och så hamnar du i Norrköping. Waz up?

Foto: Kolla tigrar, som Scarface, på Kolmården.

Alla som sett MVT Cribs vet hur vansinnigt flådigt 50 Cent har det hemma. När han är ute och röjer sker det på de mest exklusiva klubbarna och efter en konsert, säg i Las Vegas, är det de lyxigaste hotellen i världen som väntar. Men den 6 december är det andra bullar som gäller. Då står ju Norrköping på agendan. Här är en guide för dig Fifty, så du vet vad du skulle kunna göra under ditt besök*.

Dagsaktivitet: Kolmården, så klart. En gangster som 50 Cent nöjer sig inte med vilka husdjur som helst, utan gör som Tony Montana och satsar på vilda och exotiska bestar. Här borde han kunna hitta många framtida favoriter till sitt eget mini-zoo.

Middag: För att kunna studsa runt på scenen krävs ju att man grundar med en tung måltid. Så bege dig till stans överlägsna italienare Papa Grappa. Ett glas limonchelo efter den gräddiga pastan kommer att sätta fart på festhumöret.

Nattklubb: Det finns ju bara en klubb som gäller om man verkligen ska vara in da club- Palace, så klart. En institution i Norrköpings nattklubbsliv. Champagnekorkarna kommer smälla som pistolsalvor när Fifty och hans entourage intar klubben. VIP-style, givetvis.

Fyllekäk: 50 Cent kommer vara tvärhungrig efter en hård natts festande på Palace. Då är det bara att svänga ned i limon till Queens Corner. Inte bara känd för sin kebabrulle, utan här har det också varit en rejäl shootout en gång, vilket borde få Fifty att känna sig hemma.

Efterfest: Det är ju välkänt att studenter festar mer än de pluggar, så allra störst chans till en skiva sent in på småtimmarna borde vara i studentkomplexet vid idrottsstadion.

*OBS: aftonbladet.se kan inte alls garantera att du verkligen kommer att få se 50 Cent på dessa platser. Fifty bestämmer ju själv vad han vill göra.