"Det äcklar mig så mycket"

NYHETER

Kvinnliga patienten talar ut om våldtäkten

Hon skulle genomgå ett enkelt ingrepp.

Men i samband med det blev hon bedövad och våldtagen av Carl Troilius.

Nu talar den kvinnliga patienten ut om upplevelsen i Sydsvenskan.

– Att han har varit inne i mig, tagit mig, det äcklar mig så mycket. Jag vill bara ta bort det som hänt, men jag vet att det inte går, säger den 24-åriga kvinnan till Sydsvenskan.

Enligt tv-läkaren Carl Troilius hade kvinnan frivilligt samlag med honom dagen före det planerade ingreppet i maj i år, vilket enligt honom skulle kunna förklara förekomsten av sperma i kvinnans kropp.

Själv mår kvinnan illa när hon tänker på hur hon blev våldtagen medan hon var försatt i ett hjälplöst tillstånd, liggande på en behandlingsbrits och påverkad av bedövningsmedel.

– Och nu säger han att det var frivilligt. Att jag ville ligga med honom, men hur skulle jag kunna ha sex med min före detta pojkväns pappa? Han är ju en gubbe för mig.

Hatar att vara ett offer

Att Carl Troilius var pappa till hennes före detta pojkvän, gjorde att den unga kvinnan litade på Carl Troilius. Hon såg honom och hans fru som "en extra familj" under tiden hon var tillsammans med deras son.

Efter våldtäkten har kvinnan mått dåligt och varje vecka går hon hos en psykolog för att bearbeta händelsen, rapporterar Sydsvenskan.

– Jag hatar att vara ett offer, även om det är vad jag är. Jag vill inte vara det, jag vill vara stark. Jag ska vinna det här och jag tror på rättvisa, säger hon till tidningen.